Contactpersonen


Ik ben Trudy Pronk- de Zeeuw. Ocean Advies (Groepsverzekeringen) is in 2001 door mij opgestart.

Ik heb tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen van verzekeringenproducten. Naast mijn marketingopleidingen (NIMA A, B en C), ben ik uiteraard ook in het bezit van alle benodigde opleidingen op verzekeringsgebied.

Als directeur/eigenaar zorg ik er samen met Joyce voor dat alles op commercieel, verzekeringstechnisch, financieel en administratief gebied in goede banen wordt geleid. Wij hebben ons ontwikkeld als de specialist in dit specifieke marktsegment van groepsverzekeringen.Ik ben Joyce Hermus. Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen als administratief medewerkster bij Beijer (zo heette het bedrijf destijds).

Toen Trudy Pronk een deel van de portefeuille overnam en Ocean Advies oprichtte, ben ik voor haar blijven werken. In de loop van de tijd ben ik steeds meer werkzaamheden gaan verrichten en heb ik ook alle verzekeringspapieren gehaald. Iets wat tegenwoordig erg belangrijk is. Nadat ik commercieel medewerkster werd ben ik nu werkzaam als accountmanager.

Indien u vragen heeft over de verzekeringsproducten van Ocean Groepsverzekeringen, of het ontwikkelen van nieuwe producten, kunt u contact met mij opnemen.