Partners

ANBOS

ANBOS
Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging
www.anbos.nl

Sinds 1949 is ANBOS de representatieve brancheorganisatie voor de schoonheidsverzorging. Niet alleen voor de schoonheidsspecialisten, maar ook voor de overheid en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau. ANBOS wordt erkend als de woordvoerder voor de vakbekwame schoonheidsspecialisten.

Ocean Groepsverzekeringen biedt voor leden van ANBOS diverse verzekeringen aan tegen een scherpe premie. In de dekking zijn de schoonheidsbehandelingen en de specialisaties, voor zover de diploma's van die specialisaties zijn geregistreerd bij ANBOS, opgenomen in de dekking, alsmede IPL behandelingen.

De verzekeringen die worden aangeboden zijn:
- Inventaris-goederenverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Rechtsbijstandverzekering (zakelijk + particulier)
- Ongevallenverzekering
- Ziekteverzuimverzekering
- Zorgverzekering


DVN

DVN
Diabetes Vereniging Nederland
www.dvn.nl

De DVN (Diabetesvereniging Nederland) behartigt de belangen van alle mensen met diabetes en ondersteunt hen in het streven een normaal en actief leven te leiden.

Als het om verzekeren gaat, hebben mensen met diabetes het niet makkelijk. Veel verzekeraars zien diabetes als een verhoogd risico. U kunt dan te maken krijgen met extra hoge premies, beperkingen, gezondheidsvragen, keuringen en soms zelfs uitsluitingen.

De Diabetesvereniging heeft een eigen pakket verzekeringen, speciaal voor mensen met diabetes. Voorwaarde is dat de klant lid is van de DVN.

De verzekeringen die worden aangeboden zijn:
- Doorlopende reis- en annuleringsverzekering
- Ongevallenverzekering
- Rechtsbijstandverzekering
- Insulinepompverzekering
- Zorgverzekering


EVN

EVN
Epilepsie Vereniging Nederland
www.epilespievereniging.nl

De Epilepsie Vereniging Nederland is de landelijke patiëntenbelangenvereniging van en voor mensen met epilepsie en hun direct betrokkenen. De belangrijkste doelen zijn het geven van informatie en voorlichting, het bevorderen van opvang en begeleiding en het behartigen van belangen van mensen met epilepsie en hun direct betrokkenen.
Als het om verzekeren gaat hebben mensen met epilepsie het niet gemakkelijk. Veel verzekeraars zien mensen met epilepsie als een verhoogd risico. U kunt dan te maken krijgen met extra hoge premies, beperkingen, gezondheidsvragen, keuringen en soms zelfs uitsluitingen.
De EVN heeft een eigen pakket verzekeringen, speciaal voor mensen met epilepsie.
Voorwaarde is dat de klant lid is van de EVN.

De verzekeringen die worden aangeboden zijn:
- Doorlopende reis- en annuleringsverzekering
- Ongevallenverzekering
- Rechtsbijstandverzekering
- Zorgverzekering


Garantiemakelaars

GM
Garantiemakelaars
www.garantiemakelaars.nl

De onroerend goed markt is voortdurend in beweging. Als grootste Nederlandse makelaarsformule, volgt Garantiemakelaars de ontwikkelingen op de voet. Doordat de aangesloten makelaars mede het strategisch beleid bepalen, kan de formule zich snel aanpassen aan deze ontwikkelingen en daardoor onderscheidend blijven in de markt.

Ocean biedt aan Garantiemakelaars en zijn/haar klanten de volgende verzekeringen:
- GM Rechtsbijstandverzekering
- GM Garantieverzekering


TMS Holland

TMS Holland
www.tmsholland.nl

Bij TMS Holland kunt u terecht voor een op deskundige wijze uitgevoerde bouwtechnische keuring waarbij kwaliteit voorop staat. TMS Holland is een van de geselecteerde keuringbureaus die bouwtechnische keuringen mogen uitvoeren voor de NVM, voor Garantiemakelaars en voor de ERA makelaars.


NVM

NVM
Nederlandse Vereniging van Makelaars
www.nvm.nl

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft al meer dan honderd jaar doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Marktinzicht, expertise en visie liggen ten grondslag aan onze positie. Er zijn inmiddels 4046 leden bij de vereniging aangesloten.

Ocean Groepsverzekeringen biedt voor de NVM makelaars en zijn/haar klanten de volgende verzekeringen aan:

- NVM Huisgarantieverzekering
- NVM Rechtsbijstandverzekering


ERA Nederland

ERA
Meerwaarde met ERA
www.era.nl

ERA-makelaars zijn de exclusieve aanbieders van de ERA Garantie. Als verkoper kunt u hiermee uw woning opwaarderen tot ERA Garantiewoning. Hiermee verleent u een jaar garantie op de goedgekeurde mechanische installaties binnen uw huis aan de koper.
ERA-makelaars zijn de marktleider in Nederland. Alle ERA-makelaars zijn aangesloten bij de NVM. Daarnaast opereert ERA in 37 andere landen met in totaal 3.500 kantoren.

ERA.STERK DOOR SERVICE

www.era.nl
www.eraeurope.nl


Mediq Direct Diabetes

Mediq levert medische hulpmiddelen en geneesmiddelen en de bijbehorende zorg. Direct aan huis, zo nodig met verpleegkundige begeleiding, of via Mediq Apotheken.
Als Mediq Direct Diabetes richten wij ons volledig op mensen met diabetes. Mediq Direct Diabetes levert een compleet assortiment op het gebied van diabeteshulpmiddelen en is merkonafhankelijk. Van bloedglucosemeter tot insuline pennaald, van lancet tot pompinfusieset.

Behalve testhulpmiddelen, injectiematerialen en pomptoebehoren leveren we ook diverse andere producten zoals huid- en voetverzorgingsproducten en insulinekoeltasjes. Mediq Direct Diabetes is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur op ons gratis Service en Bestelnummer: 0800 - 022 18 58. 
 
www.mediqdirectdiabetes.nl


MOB

M.O.B. Consultancy b.v.
www.mob.nl


MobConsultancy verricht met name in het midden van het land bouwtechnische inspecties. Waarbij trefwoorden kwaliteit, deskundigheid en snelheid centraal staan. In onze uitgebreide rapportage komen alle aangetroffen gebreken en achterstallig onderhoud aan bod. In veel gevallen verduidelijkt met kleuren foto's. Daarnaast geven wij kostenindicaties voor de benodigde (en beschreven) werkzaamheden die dienen te worden uitgevoerd om de woning weer in goede staat te brengen. MOB is toegelaten om voor zowel de NVM als de ERA garantie keuringen te verrichten. Ook mogen wij inspecties ten behoeven van de Nationale Hypotheek Garantie verrichten.


MyLife / Ypsomed

my life
http://www.mylife-diabetescare.nl


MyLife is een reeks producten en diensten voor mensen met diabetes. In deze reeks vindt u alles wat u nodig hebt voor een eenvoudige en betrouwbare zelfmedicatie: van bloedsuikercontrolesystemen tot pennaalden of de mylife OmniPod insuline patch pomp, stuk voor stuk in een modern, functioneel en aantrekkelijk design, tot uitgebreide trainings- en voorlichtingsmaterialen. De productreeks wordt voortdurend uitgebreid met innovatieve producten.

Zo bieden wij ook de mylife YpsoPump aan. Het insulinepompsysteem dat snel is aan te leren en dat beschikt over de meest essentiële functies. Dankzij het op icons gebaseerde menu en het moderne aanraakscherm, is de mylife YpsoPump heel gemakkelijk en intuïtief te bedienen. Door het compacte, lichtgewicht ontwerp is het een discrete begeleider in alledaagse situaties.


Helviass Verzekeringen

Helviass Verzekeringen B.V.
www.helviass.nl


Helviass Verzekeringen B.V.
Postbus 540
3000 AM ROTTERDAM

Tel. 088 - 57 75 775

www.helviass.nl